FLAVOURS OF INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1191 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Flavours of India. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 22:19 Altijd lekker, altijd vriendelijk
13 mei 2024 om 18:53 Ik heb 2.5 uur op eten moeten wachten. We kregen het pas toen het bedtijd was voor de kinderen. Jammer.
2 mei 2024 om 20:25 Top zoals altijd
19 apr 2024 om 0:20 Ik koos voor normaal, maar kreeg pikant. En ik had ook de mix grill besteld maar kreeg geen naan en salade zoals dat ook op het menukaart staat. Ik heb met ze gebeld en het antwoord is dat de menukaart op thuisbezorgd outdated is….
15 apr 2024 om 13:37 Lekkere butter chicken. Het aantal kip stukjes zou wel omhoog kunnen.
6 apr 2024 om 16:12 Bestelling wat heerlijk en kwam aan zoals van te voren aangegeven. Bezorger was vriendelijk. Aanrader!
31 mrt 2024 om 23:47 De bestelling kwam bijna 20 minuten later dan ik had gezegd. Eten was goed
30 mrt 2024 om 20:34 Het kwam wat laat, en werd persoonlijk bezorgd. Het eten was echt heerlijk. Ik kom terug.
29 mrt 2024 om 21:01 Het eten kwam 20 minuten te laat en was koud toen we gingen eten
23 mrt 2024 om 22:28 Altijd lekker en vriendelijk
23 mrt 2024 om 20:22 Heerlijk eten en vriendelijke mensen. Bestel hier al jaren. Enig minpuntje: op drukke tijden ontbreekt er weleens een bijgerecht.
3 mrt 2024 om 19:36 great food, it was delicious!